1283950326_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Taikasienten ainesosa lievittää ahdistusta

Hallusinogeenisten madonlakkien sisältämä psilosybiini on osoittautunut tehokkaaksi ahdistuksen lievittäjäksi. Yhden ainoan psilosybiiniannoksen ahdistusta lievittävä vaikutus tuntui vielä puolen vuoden kuluttua sen ottamisesta. (Helsingin sanomat)

Irkissä ahkerasti pastettu linkki ja hesarin sivuilla jonkin verran jopa asiallista keskustelua herättänyt uutinen. Saas nähdä seuraako tästä vielä jotain julkista kalabaliikkia... Kas kummaa kun juttu julkaistiin juuri nyt kun sieniaika on parhaillaan. Pienet pirjopetterit ryntäävät varmasti hevosten laitumille tonkimaan ja tallinomistajat kaivelevat haulikoita ja suolapanoksia kaappien nurkista. Saattaapa jopa virkavallan kiinnostus heräillä... Ollaanpa siis hiljaa ja sievästi kuin .. sienet. Kiintoisa tutkimus kyllä.

Steariini ei sovi pesukonevärjäykseen, tuli testattua. Narubatiikit sen sijaan onnistuivat mainiosti ja vanhoista verhoistakin tuli juuri täydelliset housuja varten. Pitäisi vaan saada kaavat piirrettyä ja muokattua muttei näin nätillä ilmalla viitsi sisällä istua!

Tänään saattaa tulla jopa jotain tietoa tulevaisuuden aikatauluista, hienoa. En jaksaisi odottaa ensi tiistaita, siihen asti olisi melkein pakko pysytellä paikoillaan vaikka veri vetäisi jo tien päälle. En taidakaan ehtiä käymään virallisesti lapissa tänäkään vuonna, ellei sitten jotain vähemmän toivottua satu. Tosin keli alkaa olla liftaamiseen vähän vilpoisa, ei ainakaan uskalla jättää sen varaan että nukkuisi yöllä ulkona.

Päivän kipale on Rautakello - Rautakello, oikeastaan se soi jo eilen päässä. (Opin vihdoin linkittämään, jipii)